töltsd fel a kódot
és nyerj!

Promóciós időszak: 2019. 10. 01 - 12. 30

Fődíj:

Izlandi álomutazás 2 fő részére

Havonta:

Kényeztető wellness hétvége

Hetente:

Légtisztító berendezés

Naponta:

Smoothie
készítő

Megérkezett az ősz, és hamarosan beköszönt a tél is, ezekben az évszakokban pedig kiemelten fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő vitamin pótlásra, és arra, hogy elkerüljük a baktériumok és vírusok támadását. Ilyenkor szívesen elfogyasztunk néhány Verbena gyógynövényes cukorkát is, mely természetes gyógynövénykivonatokkal és hozzáadott C Vitaminnal hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapokban megőrizhessük az egészségünket. Sőt, most ennél többet is teszünk!

Elindult a Verbena őszi nyereményjátéka, ahol Ön is elképesztően izgalmas és hasznos ajándékokkal gazdagodhat, akár minden nap! Ne habozzon kibontani még egy zacskó cukorkát, hiszen most minden kód kincset ér a Töltsd fel a kódot és nyerj! játékban.

Ahhoz, hogy a szerencsés nyertesek egyike legyen, nincs más dolga, mint lentebb görgetni, ahol mindenre fény derül!

Nyeremények

Fődíj:

Izlandi álomutazás 2 fő részére

Havonta:

Kényeztető wellness
hétvége

Hetente:

Légtisztító berendezés

Naponta:

Smoothie készítő

Hogyan nyerhet?

 • Vásároljon egy Verbena terméket

  keresse az őszi promóciós (sárga szalagos) csomagolású Verbena cukorkákat és gumicukrokat, és nézze meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje

 • Regisztráljon a kódfeltöltéshez

  a regisztráció menüpontra kattintva, hozza létre a saját VERBENA profilját, vagy regisztráljon Facebookkal. Ha a játék során Ön lesz az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott postacímre fogjuk küldeni a nyereményét.

 • Töltse fel a csomagolásban található kódot:

  miután regisztrált, lépjen be a felhasználóneve és jelszava segítségével, majd töltse fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha Ön a szerencsések egyike! De ha nem nyert, akkor se szomorkodjon, mert továbbra is versenyben van a fődíjért, az Izlandi álomutazásért! Sőt, töltsön fel egy újabb kódot és növelje az esélyeit, és nyerje meg akár a fődíjat vagy az értékes ajándékok egyikét!
  A kódot a csomagolás belsejében, oldalt, az Izlandi tájkép mögött piros színnel nyomtatva találja.

a játékban résztvevő termékek