Nyeremények

FŐDÍJ:

Izlandi álomutazás 2 fő részére

Szeretné látni a sarki fényeket, csodálatos vízeséseket és gejzíreket? Izland mesés, lenyűgöző tájaira kalauzolja a Verbena, ahol megismerkedhet az ország kultúrájával, egyedülálló élővilágával és lélegzetelállító természeti kincseivel! Ne habozzon, töltsön fel még egy kódot, a fődíj pedig biztosan édes emlékké válik majd, csakúgy, mint a Verbena cukorka!

Havi 1db páros wellness hétvége

Hallott már a mesés Avalon Park Resort and Spa hotelről Miskolctapolcán? Akár igen, akár nem, ezt látnia kell! Készüljön fel Meseországra, ahol a teljes körű wellness részlegen és a hét nyelven beszélő kulináris kalandokon kívül, szabadtéri szórakozásra is lehetősége nyílik. Egy ilyen helyen garantáltan ki tudja pihenni magát, így nincs más hátra, mint szorgalmasan töltögetni a Verbena kódokat!

Hetente 1db légtisztító készülék

A tiszta levegő hozzájárul ahhoz, hogy a szervezete ellenállóbb legyen a télen terjedő baktériumok ellen, a légtisztító készülék pedig pontosan erről gondoskodik az otthonában. Kiszűri a levegőben található gyakori szennyeződéseket, mint például a porszemeket, polleneket, állatszőrt, valamint egyes baktériumokat és vírusokat is, hogy otthonában zavartalanul tudjon pihenni, és kikapcsolni. Ugye, hogy szuperül hangzik? Nyerje meg most a saját légtisztítóját, hiszen minden héten kisorsolunk egyet!

Naponta 1db smoothie készítő

Önnek is smoothie-val indul a reggele? Szereti, ha a vitaminokat friss gyümölcsökből veheti magához gyorsan, egyszerűen, a saját ízlése szerint? A Verbena most nem csak a cukorkáiban megtalálható hozzáadott C vitaminnal gondoskodik arról, hogy minél több értékes ásványi anyaghoz és vitaminhoz juthasson, hanem minden nap kisorsolunk egy Smoothie készítőt is, mellyel könnyedén elkészítheti kedvenc gyümölcsös italát! Töltsön fel még egy kódot, és nyerje meg!