RÉTTŐL A CUKORKÁIG

A TERMESZTÉS A TÁTRAI
TERMÉSZET TISZTA
RÉGIÓJÁBAN TÖRTÉNIK

Valamennyi gyógynövény egyéni igénnyel rendelkezik a talaj előkészítését és minőségét illetően. Termesztési módszereinkben betartjuk mindazon – a gyógynövények kiváló minőségét igazoló eljárásokat -, melynek célja a BIO minőség elérése. Amíg azonban a cukorkába jutnak, hosszú utat tesznek meg…

A LEGFONTOSABB A
BEGYŰJTÉSEK PONTOS
IDŐPONTJÁNAK BETARTÁSA

A Verbenához szükséges gyógynövényeket nem tudják elegendő mennyiségben a természetből begyűjteni, ezért számos növényt a hegyvidéki tiszta környezetben lévő magánterületeken termesztenek.

A FELDOLGOZÁSI FOLYAMATBA CSUPÁN A LEGJOBB MINŐSÉGŰ TERMÉSEK KERÜLNEK

A begyűjtött gyógynövényeket a lehető legrövidebb időn belül ki kell szárítani, a növény penészedését, vagy esetleges sérülését elkerülendő, ami rontaná a növény minőségét.

A szárításnál és tárolásnál fontos a pontosan meghatározott eljárások betartása. A növény feldolgozását alapos mikrobiális, hatóanyag és nehézfém tartalom ellenőrzés előzi meg, mely alapján a növény minőségi tanúsítványt kap.

A MEGFELELŐ MINŐSÉG ESETÉN A GYÓGYNÖVÉNYBŐL EXTRAKCIÓVAL KIVONJÁK A HATÓANYAGOKAT

Ez több folyamat összessége (maceráció, perkoláció és desztilláció), ahol valamennyi gyógynövényhez azt választjuk, amely a lehető legnagyobb mértékben segíti a kívánt hatóanyagok megőrzését. Az extrahálás hideg vagy meleg vízzel, esetleg szesszel vagy olajjal történik. Különféle típusú kivonat kerül felhasználásra, a gyógynövénykeverék kivonatától, a virágok és levelek kivonatán át a gyümölcsök magvainak kivonatáig.

AZ ELKÉSZÜLT KIVONATOKAT A TÖBBI SZÜKSÉGES HOZZÁVALÓVAL ADAGOLJÁK, KIMÉRIK ÉS VÉGÜL A KÉSZ CUKORKÁKAT BECSOMAGOLJÁK

A töltelékhez az összes hozzávalót összekeverik és főzni kezdik. Amíg a töltelék megfő, más főzőberendezésen egyidejűleg készül az ún. kandidált (cukorka) massza. A megfőtt tölteléket speciális berendezéssel töltik a cukorka masszába, majd a gépből már a kész cukorkák kerülnek ki. Miután megszilárdultak és kihűltek, megtörténik a csomagolási folyamat.

A FOLYAMAT ELEJÉN

A gyógynövények iránti érdeklődés és használatuk évszázadokon át tart, és még mindig jelen van.
A Verbena gyógynövényes cukorkák finomak és olyan gyógynövényeket tartalmaznak, amelyeknek ismerjük a pozitív hatásukat, ezért bízunk bennük.

Válassza ki kedvenc cukorkáját vagy gumicukrát 6 különböző ízből

TERMÉKEK

A TERMESZTÉS A TÁTRAI
TERMÉSZET TISZTA
RÉGIÓJÁBAN TÖRTÉNIK

Valamennyi gyógynövény egyéni igénnyel rendelkezik a talaj előkészítését és minőségét illetően. Termesztési módszereinkben betartjuk mindazon – a gyógynövények kiváló minőségét igazoló eljárásokat -, melynek célja a BIO minőség elérése. Amíg azonban a cukorkába jutnak, hosszú utat tesznek meg…

A LEGFONTOSABB A
BEGYŰJTÉSEK PONTOS
IDŐPONTJÁNAK BETARTÁSA

A Verbenához szükséges gyógynövényeket nem tudják elegendő mennyiségben a természetből begyűjteni, ezért számos növényt a hegyvidéki tiszta környezetben lévő magánterületeken termesztenek.

A FELDOLGOZÁSI FOLYAMATBA CSUPÁN A LEGJOBB MINŐSÉGŰ TERMÉSEK KERÜLNEK

A begyűjtött gyógynövényeket a lehető legrövidebb időn belül ki kell szárítani, a növény penészedését, vagy esetleges sérülését elkerülendő, ami rontaná a növény minőségét.

A szárításnál és tárolásnál fontos a pontosan meghatározott eljárások betartása. A növény feldolgozását alapos mikrobiális, hatóanyag és nehézfém tartalom ellenőrzés előzi meg, mely alapján a növény minőségi tanúsítványt kap.

A MEGFELELŐ MINŐSÉG ESETÉN A GYÓGYNÖVÉNYBŐL EXTRAKCIÓVAL KIVONJÁK A HATÓANYAGOKAT

Ez több folyamat összessége (maceráció, perkoláció és desztilláció), ahol valamennyi gyógynövényhez azt választjuk, amely a lehető legnagyobb mértékben segíti a kívánt hatóanyagok megőrzését. Az extrahálás hideg vagy meleg vízzel, esetleg szesszel vagy olajjal történik. Különféle típusú kivonat kerül felhasználásra, a gyógynövénykeverék kivonatától, a virágok és levelek kivonatán át a gyümölcsök magvainak kivonatáig.

AZ ELKÉSZÜLT KIVONATOKAT A TÖBBI SZÜKSÉGES HOZZÁVALÓVAL ADAGOLJÁK, KIMÉRIK ÉS VÉGÜL A KÉSZ CUKORKÁKAT BECSOMAGOLJÁK

A töltelékhez az összes hozzávalót összekeverik és főzni kezdik. Amíg a töltelék megfő, más főzőberendezésen egyidejűleg készül az ún. kandidált (cukorka) massza. A megfőtt tölteléket speciális berendezéssel töltik a cukorka masszába, majd a gépből már a kész cukorkák kerülnek ki. Miután megszilárdultak és kihűltek, megtörténik a csomagolási folyamat.

A FOLYAMAT ELEJÉN

A gyógynövények iránti érdeklődés és használatuk évszázadokon át tart, és még mindig jelen van.
A Verbena gyógynövényes cukorkák finomak és olyan gyógynövényeket tartalmaznak, amelyeknek ismerjük a pozitív hatásukat, ezért bízunk bennük.

Válassza ki kedvenc cukorkáját vagy gumicukrát 6 különböző ízből

TERMÉKEKProdukty